Ομελέτα με μυρωδικά και καπνιστό σολομό

Μια εξαιρετική ομελέτα που ταιριάζει υπέροχα σε ένα ιδιαίτερο πρωινό αλλά σερβίρεται και σαν πρώτο πιάτο σε ένα τραπέζι.

Υλικά
5 αβγά
½ φλιτζάνι γάλα
1/3 φλιτζανιού βασιλικό φρέσκο, ψιλοκομμένο
1/3 φλιτζανιού άνηθο, ψιλοκομμένο
1/3 φλιτζανιού μαϊντανό, ψιλοκομμένο
½ φλιτζάνι οποιοδήποτε σκληρό τυρί, τριμμένο
5-6 φέτες σολομό, καπνιστό
χυμό λεμονιού, λίγες σταγόνες
2 κουτ.σούπας ελαιόλαδο
αλάτι, πιπέρι φρεσκοτριμμένο

Διαβάστε τη διαδικασία στο olivemagazine.gr

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved