Παρφέ γιαούρτι με καβουρδισμένους ξηρούς καρπούς

Το πολυαγαπημένο μας παρφέ με την προσθήκη γιαουρτιού μεταμορφώνεται σε ένα πραγματικά τέλειο γλύκισμα. Parfait!

Υλικά
Για το σιρόπι
320γρ. ζάχαρη κρυσταλλική
200ml νερό
Για το παρφέ
4 ασπράδια αβγών
260ml σιρόπι
360ml κρέμα γάλακτος χτυπημένη σε σαντιγί 35%
200γρ. γιαούρτι
100γρ. αμύγδαλα καβουρδισμένα, χοντροσπασμένα
100γρ. φουντούκια καβουρδισμένα, χοντροσπασμένα

Διαβάστε τη διαδικασία στο olivemagazine.gr

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved