Φριτάτα με ντομάτες και ζαμπόν

Φριτάτα στα ιταλικά, τορτίγια στα ισπανικά, ομελέτα στα ελληνικά. Όπως και να την πεις τη λατρεύουν όλοι οι λαοί της Μεσογείου και γίνεται πανεύκολα ακόμη κι αν δεν έχεις ταλέντο στο αναποδογύρισμα -ο φούρνος θα κάνει όλη τη δουλειά.

Φριτάτα με ντομάτες και ζαμπόν

Υλικά
8 αβγά
4 κουτ. σούπας γάλα φρέσκο
3 ντομάτες σε ροδέλες
1 φλιτζάνι κεφαλοτύρι (ή άλλο κίτρινο τυρί της επιλογής σας) τριμμένο
4 φέτες ζαμπόν ωμοπλάτη σε κυβάκια
½ φλιτζάνι ελαιόλαδο
μαϊντανό ψιλοκομμένο για γαρνίρισμα (προαιρετικά)
αλάτι, πιπέρι

Διαβάστε τη διαδικασία στο olivemagazine.gr

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved