Τυρόπιτα «ζεματιστή»

Ιδιαίτερη τυρόπιτα που μοιάζει πολύ με ψημένο τυρόψωμο.

Η παρασκευή της είναι εξαιρετικά απλή, απλώς χρειάζεται υπομονή για το άνοιγμα των φύλλων με το χέρι.

Υλικά

1 κιλό αλεύρι για όλες τις χρήσεις
½ κουτ. γλυκού αλάτι
500ml νερό ζεστό (μπορεί να χρειαστεί λιγότερο ή περισσότερο)
100ml ελαιόλαδο
3 φλιτζάνια φέτα θρυμματισμένη
200γρ. βούτυρο ή μαργαρίνη, λιωμένο

Διαβάστε περισσότερα στο olivemagazine.gr

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved