Συνταγή για σπιτικό παγωτό ροδάκινο με 4 υλικά

Το ροδάκινο είναι από τα αγαπημένα μας καλοκαιρινά φρούτα. Μόνο με 4 υλικά μπορείτε να φτιάξετε το πιο ωραίο σπιτικό παγωτό που θα ξετρελάνει την οικογένειά σας.

ΥΛΙΚΑ:
• 1\2 kg γιαούρτι της αρεσκείας σας
• 1\2 kg ΦΥΤΙΚΗ κρέμα γάλακτος
• 200 - 300 gr ζάχαρη
• 3-4 ώριμα ροδάκινα

ΕΚΤΕΛΕΣΗ:
1. Χτυπάμε το γιαούρτι με τη ζάχαρη στο μίξερ με σύρμα μέχρι να λιώσει η ζάχαρη.
2. Προσθέτουμε την κρέμα σιγα σιγα χτυπώντας.
3. Μόλις αφρατέψει προσθέτουμε τα ροδάκινα πολτοποιημένα στο blender.
4. Βάζουμε το μειγμα στην κατάψυξη και καθε 30-40' το βγάζουμε και το ξαναχτυπάμε για 4-5 φορές
5. Το αφήνουμε να παγώσει κι είναι έτοιμο!

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved