Φάβα με καλαμαράκια ψητά

Είπαμε να παντρέψουμε την αφράτη τη φάβα μας, αλλά όχι με ότι κι ότι... Με τρυφερά καλαμαράκια έγινε η παντρειά και πέτυχε. Της δώσαμε και προίκα κρεμμύδια τσιγαριαστά κι όλα πήγαν κατ' ευχήν.

ΥΛΙΚΑ:
2 φλιτζάνια φάβα
1 κρεμμύδι μέτριο, ψιλοκομμένο
8 καλαμαράκια μέτρια, καθαρισμένα
½ φλιτζάνι ελαιόλαδο
1 κουτ. γλυκού ρίγανη ξερή
2-3 κουτ. σούπας ξίδι από κόκκινο κρασί
2 κουτ. σούπας ελαιόλαδο
2 κρεμμύδια κόκκινα μεγάλα, σε ροδέλες
2 κουτ. σούπας ξίδι βαλσαμικό
λίγα φυλλαράκια ρίγανη φρέσκια
αλάτι, πιπέρι

Δείτε τη διαδικασία στο olivemagazine.gr

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved