Φάβα με καλαμαράκια ψητά
Είπαμε να παντρέψουμε την αφράτη τη φάβα μας, αλλά όχι με ότι κι ότι... Με τρυφερά καλαμαράκια έγινε η παντρειά και πέτυχε. Της δώσαμε και προίκα κρεμμύδια τσιγαριαστά κι όλα πήγαν κατ' ευχήν.
![Φάβα με καλαμαράκια ψητά](https://cdn.mommd.gr/img/523/313/82/2015/03/08/d207d496e3acb4e766e32d5fa651fb24.jpg?t=HuTc47C2PsJF8CBc34TYzg)
ΥΛΙΚΑ:
2 φλιτζάνια φάβα
1 κρεμμύδι μέτριο, ψιλοκομμένο
8 καλαμαράκια μέτρια, καθαρισμένα
½ φλιτζάνι ελαιόλαδο
1 κουτ. γλυκού ρίγανη ξερή
2-3 κουτ. σούπας ξίδι από κόκκινο κρασί
2 κουτ. σούπας ελαιόλαδο
2 κρεμμύδια κόκκινα μεγάλα, σε ροδέλες
2 κουτ. σούπας ξίδι βαλσαμικό
λίγα φυλλαράκια ρίγανη φρέσκια
αλάτι, πιπέρι
Δείτε τη διαδικασία στο olivemagazine.gr