Αχλάδια ποσέ σε κόκκινο κρασί!

Η αρωματική συμμαχία βανίλια- πορτοκάλι- κανέλα- σαφράν δίνει στο κρασί όπου θα ποσαριστούν τα φρούτα πραγματικά ενδιαφέρουσα διάσταση.

Αχλάδια ποσέ σε κόκκινο κρασί!

Υλικά
6 αχλάδια
2 λίτρα κόκκινο κρασί, ξηρό
2 λοβούς βανίλιας
2 ξυλάκια κανέλας
650γρ. ζάχαρη κρυσταλλική
10 ίνες κρόκου Κοζάνης
φλούδα από ½ πορτοκάλι

Δείτε τη διαδικασία στο olivemagazine.gr

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved