Κορμός σοκολάτας με μπισκότα και φρουί γλασέ!

Ένα γλυκό που μας γυρίζει πίσω στα παιδικά μας χρόνια...

Υλικά
Για τον κορμό
250γρ. μαργαρίνη σκληρή
1 φλιτζάνι ζάχαρη
2 αβγά
1 φλιτζάνι κακάο
1 πακέτο μπισκότα τύπου πτι μπερ
1 φλιτζάνι φουντούκια
½ φλιτζάνι φρουί γλασέ
λίγο κονιάκ (προαιρετικά)
λίγη κρέμα γάλακτος (προαιρετικά)

Για την επικάλυψη
125γρ. κουβερτούρα ψιλοκομμένη
μερικά κερασάκια γλυκό ή άλλα γλασαρισμένα φρούτα της επιλογής σας
λίγο τριμμένο μπισκότο
λίγη κρέμα γάλακτος

Δείτε τη διαδικασία στο olivemagazine.gr

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved