Ψωμάκι με παρμεζάνα, σκόρδο και μυρωδικά!

Αυτό το ψωμάκι είναι καταπληκτικό. Το δοκιμάσαμε σε σπίτι φίλης από την Αυστραλία και μας ξετρέλανε. Αν θέλετε και εσείς κάτι για να συνοδεύσετε το κρασάκι σας δίπλα στο τζάκι ή να φάτε με τα παιδιά σας το βράδυ κάτι νόστιμο και γευστικό δοκιμάστε να το φτιάξετε.

Ψωμάκι με παρμεζάνα, σκόρδο και μυρωδικά!

Υλικά
1 φρατζόλα ψωμί
150 γρμ. ανάλατο βούτυρο σε θερμοκρασία δωματίου
2 σκελίδες σκόρδο τριμμένες
200 γρμ. παρμεζάνα τριμμένη
μαϊντανό ψιλοκομμένο κατά βούληση
αλάτι και φρεσκοτριμμένο πιπέρι

Εκτέλεση
Αδειάστε από την ψίχα το ψωμάκι σας.
Σε ένα μπολ βάλτε το βούτυρο, το σκόρδο, την παρμεζάνα, τον μαϊντανό, το αλάτι, το πιπέρι και ανακατέψτε καλά.
Με αυτό το μείγμα γεμίστε την φρατζόλα σας.
Βάλτε το ψωμάκι σας σε ένα αλουμινόχαρτο, πασπαλίστε με λίγη τριμμένη παρμεζάνα και τυλίξτε όπως στη φωτογραφία.

124


Ψήστε σε 220 βαθμούς για 10-15 λεπτά και απολαύστε το ζεστό.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved