Κέικ αλμυρό με φέτα και μυρωδικά!

Ένα αλμυρό κέικ, ιδιαίτερα μυρωδάτο, που συνοδεύει το ίδιο καλά την μπύρα και το ουζάκι. Οι δύο κουταλίτσες μέλι που προσθέτετε στο μείγμα, κάνουν τη διαφορά, εξισορροπώντας την αλμυρή γεύση της φέτας.

Υλικά
3 αβγά
180γρ. αλεύρι για όλες τις χρήσεις
1 κουτ. γλυκού μπέικιν πάουντερ
100ml ελαιόλαδο
100ml γάλα
100γρ. γραβιέρα γλυκιά, τριμμένη
200γρ. φέτα σκληρή, κομμένη σε μικρά κομμάτια
2 κουτ. σούπας μέλι
1 ματσάκι άνηθο, χωρίς τα κοτσάνια, ψιλοκομμένο
1 ματσάκι μαϊντανό, χωρίς τα κοτσάνια, ψιλοκομμένο
2 κουτ. σούπας καρυδόψιχα, χοντροσπασμένη
πιπέρι πράσινο, φρεσκοτριμμένο
αλάτι, πιπέρι φρεσκοτριμμένο

Δείτε τη διαδικασία στο olivemagazine.gr

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved