Λαχταριστά σουβλάκια από κόκκινο κρέας!

Δεν ξέρετε πώς μπορείτε να πείσετε το πιτσιρίκι σας να τρώει κρέας; Δεν έχετε παρά να δοκιμάσετε την παρακάτω συνταγή που είναι σίγουρο ότι θα το ξετρελάνει...

Λαχταριστά σουβλάκια από κόκκινο κρέας!

Υλικά

• 2 μεγάλες μοσχαρίσιες μπριζόλες (κόντρα) τις οποίες θα κόψετε σε πολύ μικρά και λεπτά κομμάτια

• Καλαμάκια

• Για τη μαρινάδα (λάδι, ρίγανη, λεμόνι, αλάτι, πιπέρι –προαιρετικά μπορείτε να αγοράσετε σος για μπάρμπεκιου-)

Εκτέλεση

Κόβετε τις μπριζόλες σε μικρά κομμάτια και φτιάχνετε τη μαρινάδα με όλα τα παραπάνω υλικά. Βάζετε τα κομματάκια κρέας μέσα σε ένα μπολ και περιχύνετε με τη μαρινάδα. Κλείνετε το μπολ και το τοποθετείτε για περίπου τέσσερις ώρες στο ψυγείο ώστε το κρέας να μαριναριστεί καλά. Το βγάζετε από το ψυγείο και περνάτε τα κομματάκια το κρέας στα καλαμάκια ώστε να γίνουν σουβλάκια. Έχετε ήδη ανάψει φωτιά και ψήνετε τα σουβλάκια για περίπου δέκα λεπτά, γυρνώντας τα συνεχώς από όλες τις μεριές. Θα δείτε ότι το παιδάκι σας θα σας ζητάει και άλλο.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved