Μεσογειακή μακαρονάδα

Γευστική και έτοιμη σε 22 λεπτά. Θα αρέσει στα παιδιά σας αλλά και σε εσάς φυσικά, αφού είναι ένα πιάτο για όλους.

Μπορείτε να τη φτιάξετε με ότι μακαρόνια θέλετε. Εκτός λοιπόν από το βασικό υλικό θα χρειαστείτε:

¼ κούπας λάδι

2 σκελίδες σκόρδο ψιλοκομμένο

¼ κούπας βασιλικό ψιλοκομμένο

2 μεγάλες ώριμες τομάτες κομμένες

Αλατοπίπερο ανάλογα με τη γεύση

½ κούπα τριμμένη παρμεζάνα

Για να φτιάξετε τη σάλτσα. Ουσιαστικά ρίχνετε το σκόρδο στο λάδι και το μαγειρεύετε για 2 λεπτά. Ρίξτε τις μισές τομάτες, το μισό βασιλικό και το αλατοπίπερο και κρατήστε το στη φωτιά για 3 λεπτά. Βάλτε τα μακαρόνια σε μια πιατέλα ρίξτε τη σάλτσα και προσθέστε και τα υλικά που μένουν χωρίς να τα ζεστάνετε. Ρίξτε το τυρί από πάνω και είναι έτοιμο.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved