Συνταγή για μακαρονάδα χωρίς γλουτένη με σάλτσα πιπεριάς και κιμά!

Σαν τη μακαρονάδα δεν υπάρχει! Είναι ίσως από τα πιο αγαπημένα φαγητά όλης της οικογένειας!

Εμείς σας προτείνουμε να φτιάξετε μακαρονάδα χωρίς γλουτένη με σάλτσα πιπεριάς και κιμά!

ΥΛΙΚΑ:
1 πακέτο μακαρόνια χωρίς γλουτένη
ελαιόλαδο
500 γρ. κιμά κοτόπουλο
1 κρεμμύδι ξερό
1 πράσινη πιπεριά
1 κ σ κόκκινη πιπεριά ψιλοκομμένη
1 ποτήρι λευκό κρασί
1 ντομάτα τριμμένη στο τρίφη
1/2 κ γλ ζάχαρη
1 κ γλ ρίγανη
αλάτι – πιπέρι
2 ποτήρια νερό χλιαρό
100 γρ ανθότυρο

ΕΚΤΕΛΕΣΗ:
Βράζεις τα μακαρόνια σύμφωνα με τις οδηγίες. Σοτάρεις σε ελαιόλαδο τον κιμά κοτόπουλο, και προσθέτεις το κρεμμύρι και την πράσινη πιπεριά τα οποία έχεις πολτοποιήσει στο μούλτι. Συνεχίζεις το σοτάρισμα, προσθέτοντας την κόκκινη πιπεριά και σβήνεις με το κρασί. Στη συνέχεια προσθέτεις τη ντομάτα και όλα τα υπόλοιπα υλικά (προσεκτικά με το αλάτι, καθώς ακολουθεί και το ανθότυρο) κι αφήνεις τη σάλτσα σου να σιγοβράσει για 20-30 λεπτά. Λίγο πριν σβήσεις τη φωτιά, προσθέτεις το ανθότυρο και το ανακατεύεις για να λιώσει και να ενσωματωθεί στη σάλτσα, κάνοντας την έτσι πιο χυλωμένη. Αυτό ήταν!!! Σερβίρεις κι απολαμβάνεις μια σούπερ νόστιμη μακαρονάδα!!!

Πηγή: www.mamatsita.com

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved