Συνταγή για εύκολο παγωτό με ζαχαρούχο γάλα!

Όσο πλησιάζουμε προς το καλοκαίρι, τα παγωτά κάνουν την εμφάνισή τους στην κατάψυξη του ψυγείου μας.

Εμείς σας προτείνουμε να φτιάξετε εύκολα και γρήγορα σπιτικό παγωτό με ζαχαρούχο γάλα!

ΥΛΙΚΑ:

• 1 morfat
• 1 ζαχαρούχο γάλα
• 1 εβαπορέ

ΕΚΤΕΛΕΣΗ:

• Όλα τα υλικά να μείνουν στο ψυγείο τουλάχιστον μισή ώρα πριν την παρασκευή.
• Χτυπάμε με το μίξερ 8 λεπτά τη morfat. Γενικά το μυστικό για να μην βγει σκληρό το παγωτό είναι να χτυπηθεί πολύ καλά η σαντιγί.
• Προσθέτουμε το ζαχαρούχο και χτυπάμε άλλα 3 λεπτά
• Προσθέτουμε το εβαπορέ χτυπώντας με το μίξερ συνεχώς.
• Αυτή είναι η βασική συνταγή. Τώρα μπορούμε να χωρίσουμε το βασικό μείγμα σε άλλα μπολ και να του δώσουμε διάφορες γεύσεις. Κατάψυξη και... έτοιμο!

Πηγή: sintagespareas.gr

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved