Διπλή, σκεπαστή, απίστευτη πίτσα – Η συνταγή του Άκη που θα θες να φτιάχνεις κάθε μέρα

Ανακαλύψτε το μυστικό της απόλυτης σκεπαστής διπλής πίτσας του Άκη.

Διπλή, σκεπαστή, απίστευτη πίτσα – Η συνταγή του Άκη που θα θες να φτιάχνεις κάθε μέρα

Δείτε βήμα βήμα πώς να φτιάξετε την απόλυτη σκεπαστή διπλή πίτσα με χειροποίητη ζύμη, σπιτική σάλτσα ντομάτας, τυρί, μπέικον, μανιτάρια και πιπεριά μέσα και έξω!

Υλικά:

Για τη ζύμη

  • 150 γρ. νερό
  • ½ κ.γ. ξηρή μαγιά
  • ½ κ.γ. κρυσταλλική ζάχαρη
  • 150 γρ. αλεύρι γ.ό.χ.
  • 75 γρ. καλαμποκάλευρο
  • 25 γρ. σιμιγδάλι, χοντρό
  • 1 κ.γ. αλάτι
  • 25 γρ. ελαιόλαδο, + έξτρα για τα χέρια

Για τη σάλτσα

  • 200 γρ. χυμό ντομάτας
  • 2 κ.σ. γεμάτες τριμμένη φρυγανιά
  • 2 κ.σ. γεμάτες παρμεζάνα, τριμμένη

Για τη σύνθεση

  • 230 γρ. μανιτάρια, από κονσέρβα, κομμένα και στραγγισμένα
  • 150 γρ. μπέικον, σε φέτες
  • 1 πράσινη πιπεριά
  • 200 γρ. μοτσαρέλα, τριμμένη
  • ½ κ.γ. ρίγανη, αποξηραμένη
  • καλαμποκάλευρο, για το ταψί και το άνοιγμα

Δείτε την εκτέλεση στο Akispetretzikis.com

© 2012-2025 Mothersblog.gr - All rights reserved