Dubai chocolate banoffee: Η γλυκιά συνταγή του Άκη για κάθε οικογενειακό τραπέζι
Δείτε πώς θα πετύχετε τον απόλυτο συνδυασμό της Dubai chocolate με το banoffee!
Βάση από κανταΐφι με πραλίνα φιστικιού Αιγίνης, γέμιση από σοκολάτα με καραμέλα και επικάλυψη από μπανάνες και σαντιγί!
Υλικά
Για τη βάση
- 180 γρ. φύλλο κανταΐφι
- 40 γρ. βούτυρο
- 200 γρ. πραλίνα φιστικιού Αιγίνης
- 50 γρ. κουβερτούρα λευκή, λιωμένη
- ηλιέλαιο, για τα χέρια
Για τη γέμιση
- 150 γρ. κουβερτούρα
- 400 γρ. dulce de leche
Για τη σύνθεση
- 2 μπανάνες, 260 γρ. καθαρισμένες
- 200 γρ. σαντιγί
- 20 γρ. φιστίκια Αιγίνης
Δείτε την εκτέλεση στο akispetretzikis.com