Μαγειρεύουμε με ό,τι υπάρχει στο ψυγείο - Να τι προτείνει ο Άκης

Eύκολες και γρήγορες συνταγές για να αξιοποιήσεις έξυπνα τα υλικά που έχεις ήδη.

Ανοίγεις το ψυγείο, κοιτάς και ξανακοιτάς τα ράφια και αναρωτιέσαι «τι να μαγειρέψω τώρα;». Σου θυμίζει κάτι η σκηνή; Ναι, γιατί την έχουμε ζήσει όλοι είτε γιατί δεν πήγαμε σούπερ μάρκετ είτε γιατί δεν προλάβαμε να οργανώσουμε το καθημερινό μαγείρεμα.

Πάμε, λοιπόν, να δούμε έναν οδηγό με εύκολες και γρήγορες συνταγές για να αξιοποιήσεις έξυπνα τα υλικά που έχεις ήδη.

Έχεις αυγά;

Φτιάξε την απόλυτη συνταγή για αυγοσαλάτα, την οποία μπορείς να φας ως ορεκτικό ή να τη χρησιμοποιήσεις ως γέμιση σε sandwich.

Ο καγιανάς ή αλλιώς στραπατσάδα είναι μία αγαπημένη συνταγή, που έχει μεγαλώσει γενιές και γενιές!

Τέλος, αυτή η ελληνική ομελέτα με φετούλα και ελιές θα σε χορτάσει και με το παραπάνω!

Διαβάστε περισσότερα στο akispetretzikis.com

© 2012-2025 Mothersblog.gr - All rights reserved