Cheesecake καρπούζι - Θα σας ξετρελάνει με τη σούπερ φρουτένια γεύση του
Πώς θα φτιάξετε αυτό το καλοκαιρινό cheesecake με τη σάλτσα καρπουζιού.
Δοκιμάστε να φτιάξτε το πιο εντυπωσιακό cheesecake με καρπούζι που θα κάνει τους καλεσμένους σας να υποκλιθούν στις μαγειρικές σας ικανότητες!
Υλικά
Για τη βάση μπισκότου
- 100 γρ. βούτυρο
- 300 γρ. μπισκότα βρόμης
Για την κρέμα cheesecake
- 500 γρ. τυρί κρέμα
- 100 γρ. άχνη ζάχαρη
- ξύσμα λεμονιού, από 1 λεμόνι
- χυμό λεμονιού, από 1 λεμόνι
- 400 γρ. κρέμα γάλακτος 35%
Για τη σάλτσα καρπουζιού
- 5 γρ. φύλλα ζελατίνης
- 300 γρ. καρπούζι, ώριμο, πολτοποιημένο, σε θερμοκρασία δωματίου
- 20 γρ. κρυσταλλική ζάχαρη
- 1 κ.γ. εκχύλισμα βανίλιας
- 1/4 κ.γ. κόκκινο χρώμα ζαχαροπλαστικής, προαιρετικά
Για τη σύνθεση
- 400 γρ. καρπούζι, ώριμο, κομμένο σε μικρά κυβάκια
- φύλλα δυόσμου
Δείτε την εκτέλεση της συνταγής στο akispetretzikis.com