Light cheesecakes με μαρμελάδα ροδάκινο - Πώς θα τα φτιάξετε
Tο πιο εύκολο και ελαφρύ καλοκαιρινό επιδόρπιο.
Light ατομικά cheesecakes με βάση από μπισκότο ολικής άλεσης, γέμιση από κρέμα γιαουρτιού και επικάλυψη από σπιτική μαρμελάδα ροδάκινο χωρίς ζάχαρη.
Υλικά
Για τη μαρμελάδα ροδάκινο
- 200 γρ. ροδάκινα, καθαρισμένα
- 50 γρ. μέλι
- 25 γρ. σπόρους τσία
- 1/8 κ.γ. πορτοκαλί χρώμα ζαχ/κης σε πάστα, προαιρετικά
Για την κρέμα
- 400 γρ. γιαούρτι στραγγιστό, 2%
- 100 γρ. τυρί κρέμα light
- 50 γρ. μέλι
- 1 κ.σ. εκχύλισμα βανίλιας
Για τη σύνθεση
- 100 γρ. μπισκότα τύπου digestive, ολικής άλεσης
- 1 ροδάκινο
Για το σερβίρισμα
- φύλλα δυόσμου
Δείτε την εκτέλεση της συνταγής στο akispetretzikis.com