Light cheesecakes με μαρμελάδα ροδάκινο - Πώς θα τα φτιάξετε

Tο πιο εύκολο και ελαφρύ καλοκαιρινό επιδόρπιο.

Light cheesecakes με μαρμελάδα ροδάκινο - Πώς θα τα φτιάξετε

Light ατομικά cheesecakes με βάση από μπισκότο ολικής άλεσης, γέμιση από κρέμα γιαουρτιού και επικάλυψη από σπιτική μαρμελάδα ροδάκινο χωρίς ζάχαρη.

Υλικά

Για τη μαρμελάδα ροδάκινο

  • 200 γρ. ροδάκινα, καθαρισμένα
  • 50 γρ. μέλι
  • 25 γρ. σπόρους τσία
  • 1/8 κ.γ. πορτοκαλί χρώμα ζαχ/κης σε πάστα, προαιρετικά

Για την κρέμα

  • 400 γρ. γιαούρτι στραγγιστό, 2%
  • 100 γρ. τυρί κρέμα light
  • 50 γρ. μέλι
  • 1 κ.σ. εκχύλισμα βανίλιας

Για τη σύνθεση

  • 100 γρ. μπισκότα τύπου digestive, ολικής άλεσης
  • 1 ροδάκινο

Για το σερβίρισμα

  • φύλλα δυόσμου

Δείτε την εκτέλεση της συνταγής στο akispetretzikis.com

© 2012-2025 Mothersblog.gr - All rights reserved