Σιμιγδαλένιος χαλβάς γεμιστός με παγωτό καραμέλα - Απλά μοναδικός

Δοκιμάστε αυτή τη συνταγή σήμερα κιόλας. 

Αυτή είναι η πιο καλοκαιρινή εκδοχή του κλασικού και παραδοσιακού σιμιγδαλένιου χαλβά: γεμιστός με παγωτό καραμέλα! Φτιάξτε τον σε ατομικά φορμάκια, γεμίστε με μία μπάλα παγωτό και απολαύστε τον.

Υλικά

Για τον χαλβά

  • 150 γρ. σιμιγδάλι, ψιλό
  • 150 γρ. σιμιγδάλι, χοντρό
  • 700 γρ. νερό
  • 250 γρ. καστανή ζάχαρη
  • 1/4 κ.γ. τριμμένο γαρίφαλο
  • 1 κ.γ. κανέλα
  • 60 γρ. βούτυρο
  • 50 γρ. μέλι

Για τη γέμιση

  • 500 γρ. παγωτό καραμέλα

Για το σερβίρισμα

  • κανέλα
  • φύλλα δυόσμου

Δείτε την εκτέλεση της συνταγής στο akispetretzikis.com

© 2012-2025 Mothersblog.gr - All rights reserved