Σιμιγδαλένιος χαλβάς γεμιστός με παγωτό καραμέλα - Απλά μοναδικός
Δοκιμάστε αυτή τη συνταγή σήμερα κιόλας.
Αυτή είναι η πιο καλοκαιρινή εκδοχή του κλασικού και παραδοσιακού σιμιγδαλένιου χαλβά: γεμιστός με παγωτό καραμέλα! Φτιάξτε τον σε ατομικά φορμάκια, γεμίστε με μία μπάλα παγωτό και απολαύστε τον.
Υλικά
Για τον χαλβά
- 150 γρ. σιμιγδάλι, ψιλό
- 150 γρ. σιμιγδάλι, χοντρό
- 700 γρ. νερό
- 250 γρ. καστανή ζάχαρη
- 1/4 κ.γ. τριμμένο γαρίφαλο
- 1 κ.γ. κανέλα
- 60 γρ. βούτυρο
- 50 γρ. μέλι
Για τη γέμιση
- 500 γρ. παγωτό καραμέλα
Για το σερβίρισμα
- κανέλα
- φύλλα δυόσμου
Δείτε την εκτέλεση της συνταγής στο akispetretzikis.com