Υγιεινές και εύκολες συνταγές για τα παιδιά σας

Όταν έρχεται η ώρα τα παιδιά σας να πάνε στο σχολείο, αρχίζουν τα προβλήματα του τι θα πρέπει να τους δώσετε για κολατσιό. Κάτι το οποίο θα φάνε σίγουρα βρίσκοντας το διασκεδαστικό λόγω της παρουσίας του, αλλά και για εσάς θα είναι εύκολο να ετοιμάσετε.

Υγιεινές και εύκολες συνταγές για τα παιδιά σας

Μέλι, βούτυρο και μπανάνα

Βάλτε δύο κομμάτια ψωμιού ολικής αλέσεως και αφού αλείψετε απλό βούτυρο ή φυτικοβούτυρο και μέλι βάλτε μια στρώση από κομματάκια μπανάνας. Βάλτε το ένα κομμάτι πάνω στο άλλο για να γίνει ένα ωραίο σάντουιτς.

Μήλο, τυρί τσένταρ και φυστικοβούτυρο

Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε όποιο είδος ψωμιού θέλετε. Είναι ένας εύκολος τρόπος να πείσετε το μικρό σας να φάει μήλο, το οποίο σε συνδυασμό με το τυρί και το βούτυρο είναι πολύ γευστικό. Μπορεί να σερβιριστεί είτε με κάθε κομμάτι ξεχωριστό, είτε να το κάνετε σάντουιτς βάζοντας το ένα ψωμάκι πάνω στο άλλο.

Φράουλες και κατσικίσιο τυρί

Σερβίρεται είτε με στρογγυλά παξιμαδάκια, είτε ακόμη και με μάφιν κομμένο στη μέση. Αφού αλείψετε το μαλακό κατσικίσιο τυρί πάνω στο ψωμί ή το παξιμάδι που αρέσει στο παιδί σας, βάλτε λίγη μαρμελάδα φράουλα και κόψτε και κομμάτια φράουλες για να ολοκληρώσετε την εμφάνισή του.

Μίνι ρολά γαλοπούλας

Πάρτε αραβικές πίτες και κάντε τις ρολό, βάζοντας μέσα ό,τι πιστεύετε πως μπορεί να ταιριάζει με τη γαλοπούλα. Μαρούλι ή σπανάκι, ή ακόμη και λίγη μαγιονέζα. Αφού το κάνετε ρολό, κόψτε το σε μικρά στρογγυλά κομμάτια.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved