Σήμερα ψήσε μερικά ροδάκινα, σέρβιρε με βελούδινη κρέμα anglaise, κανέλα, θυμάρι, και απόλαυσε ένα γκουρμέ γλυκό στο σπίτι!
Υλικά
Για την κρέμα anglaise
- 200 γρ. γάλα πλήρες
- 200 γρ. κρέμα γάλακτος 35%
- 125 γρ. κρυσταλλική ζάχαρη
- 1 πρέζα αλάτι
- 4 κρόκους, από μέτρια αυγά
- 1/4 κ.γ. εκχύλισμα βανίλιας
Για τα ροδάκινα
- 6 ροδάκινα
- 1-2 κ.σ. ηλιέλαιο
Για το σερβίρισμα
- 1 κ.γ. κανέλα
- φύλλα θυμαριού
Δείτε την εκτέλεση της συνταγής στο akispetretzikis.com