Φαγκρί γιουβέτσι - Πώς να το φτιάξετε βήμα- βήμα
Μια πρωτότυπη και πεντανόστιμη εκδοχή για το αγαπημένο σε όλους γιουβέτσι.
Με κριθαράκι, ψάρι φαγκρί και λαχανικά που μαγειρεύονται μέσα στον ζωμό του ψαριού!
Υλικά
- 250 γρ. κριθαράκι, ολικής άλεσης
- 700 γρ. φαγκρί
- 1.200 γρ. νερό
- 2 φύλλα δάφνης
- 1 κρεμμύδι
- 1 καρότο
- 1 σκ. σκόρδο
- 3 στικ σέλερι
- 6-7 κ.σ. ελαιόλαδο
- 80 γρ. λευκό κρασί
- ξύσμα λεμονιού, από 1 λεμόνι
- χυμό λεμονιού, από ½ λεμόνι
- αλάτι
- πιπέρι
Για το σερβίρισμα
- πιπέρι
- φέτες λεμονιού
Δείτε την εκτέλεση της συνταγής στο akispetretzikis.com