Σοκολατένια πάστα φλώρα με χειροποίητη ζύμη
Κανείς δεν θα μπορέσει να αντισταθεί σε αυτό το γλυκό.
Δείτε πώς να φτιάξετε μια πεντανόστιμη σοκολατένια πάστα φλώρα με χειροποίητη ζύμη και γέμιση από πραλίνα φουντουκιού. Ιδανικό γλυκό για να συνοδέψετε τον καφέ σας!
Υλικά
Για τη ζύμη
- 130 γρ. βούτυρο, σε θερμοκρασία δωματίου
- 100 γρ. κρυσταλλική ζάχαρη
- 1 κ.γ. εκχύλισμα βανίλιας
- 2 αυγά, μεσαία
- 210 γρ. αλεύρι γ.ό.χ.
- 70 γρ. σιμιγδάλι, ψιλό
- 1 κ.σ. μπέικιν πάουντερ
- 1 πρέζα αλάτι
Για τη σύνθεση
- 500 γρ. πραλίνα φουντουκιού
- 30 γρ. φουντούκια
Δείτε την εκτέλεση της συνταγής στο akispetretzikis.com