Τυροπιτάρια Ευβοίας με σπιτική ζύμη και φέτα στο τηγάνι
Ένα τέλειο ορεκτικό που θα αγαπήσετε.
Δείτε πώς να φτιάξετε τα πιο νόστιμα τυροπιτάρια Ευβοίας, τις παραδοσιακές τυρόπιτες με σπιτική ζύμη και γέμιση από φέτα που ψήνονται στο τηγάνι!
Υλικά
Για τη ζύμη
- 400 γρ. αλεύρι γ.ό.χ., + έξτρα για το άνοιγμα της ζύμης
- 200 γρ. νερό
- 70 γρ. ελαιόλαδο, + έξτρα για το πασπάλισμα
- 10 γρ. ξίδι, από λευκό κρασί
- 1 κ.γ. κοφτό αλάτι
Για τη γέμιση
- 500 γρ. φέτα
- 2 αυγά, μεσαία
- πιπέρι
Για τη σύνθεση
- 5 κ.σ. ελαιόλαδο
- 250 γρ. ηλιέλαιο, για το τηγάνισμα
Δείτε την εκτέλεση της συνταγής στο akispetretzikis.com