Τυροκροκέτες με 4 διαφορετικά είδη τυριών και μια πινελιά από μπέικον στο τέλος

Μια συνταγή του Άκη Πετρετζίκη.

Τυροκροκέτες με 4 διαφορετικά είδη τυριών και μια πινελιά από μπέικον στο τέλος

Δείτε πώς να φτιάξετε πανεύκολα τις πιο νόστιμες τυροκροκέτες από κίτρινα τυριά! Ιδανικές είτε για ορεκτικό, είτε για finger food σε πάρτυ! Θα τις λατρέψουν μικροί και μεγάλοι!

https://www.instagram.com/reel/DJtHlRdKBrM/

Συστατικά

  • 250 γρ. mix τυριών, έμμενταλ, τσένταρ, γκούντα, γραβιέρα
  • 1 αυγό
  • 40 γρ. αλεύρι γ.ό.χ., +έξτρα 150 γρ. για πασπάλισμα
  • δυόσμο
  • αλάτι
  • πιπέρι
  • ηλιέλαιο, για τηγάνισμα

Για το σερβίρισμα

  • 70 γρ. κρέμα γάλακτος 35%
  • 100 γρ. τσένταρ, τριμμένο
  • 1 φρέσκο κρεμμυδάκι
  • 2 φέτες μπέικον
  • 1 κ.σ. μαϊντανό

Δείτε την εκτέλεση στο Akispetretzikis.com

© 2012-2025 Mothersblog.gr - All rights reserved