Σαλάτα ζυμαρικών με πέστο από φιστίκι Αιγίνης

Αν ψάχνετε μια εύκολη και γρήγορη συνταγή, η σαλάτα ζυμαρικών με πέστο από φιστίκι Αιγίνης του Άκη, αποτελεί μια εξαιρετική επιλογή. 

Φτιάξτε μια σαλάτα ζυμαρικών με πέστο από φιστίκι Αιγίνης για ορεκτικό ή κυρίως γεύμα! Με ζυμαρικά κοράλι, σπιτικό πέστο από φιστίκι Αιγίνης, ντοματίνια και μοτσαρέλα.

Υλικά

  • 500 γρ. ζυμαρικά κοράλλι
  • 150 γρ. μοτσαρέλα, σε μπαλάκια
  • 200 γρ. ντοματίνια
  • 20-30 γρ. παρμεζάνα, σε flakes

Για το πέστο

  • 50 γρ. φιστίκια Αιγίνης, ψίχα
  • 50 γρ. ελαιόλαδο
  • 1 σκ. σκόρδο, προαιρετικά
  • 50 γρ. φύλλα βασιλικού
  • 50 γρ. παρμεζάνα, τριμμένη
  • πιπέρι

Για το σερβίρισμα

  • φύλλα βασιλικού

Δείτε την εκτέλεση στο akispetretzikis.com

© 2012-2025 Mothersblog.gr - All rights reserved