Σαλάτα ζυμαρικών με πέστο από φιστίκι Αιγίνης
Αν ψάχνετε μια εύκολη και γρήγορη συνταγή, η σαλάτα ζυμαρικών με πέστο από φιστίκι Αιγίνης του Άκη, αποτελεί μια εξαιρετική επιλογή.
Φτιάξτε μια σαλάτα ζυμαρικών με πέστο από φιστίκι Αιγίνης για ορεκτικό ή κυρίως γεύμα! Με ζυμαρικά κοράλι, σπιτικό πέστο από φιστίκι Αιγίνης, ντοματίνια και μοτσαρέλα.
Υλικά
- 500 γρ. ζυμαρικά κοράλλι
- 150 γρ. μοτσαρέλα, σε μπαλάκια
- 200 γρ. ντοματίνια
- 20-30 γρ. παρμεζάνα, σε flakes
Για το πέστο
- 50 γρ. φιστίκια Αιγίνης, ψίχα
- 50 γρ. ελαιόλαδο
- 1 σκ. σκόρδο, προαιρετικά
- 50 γρ. φύλλα βασιλικού
- 50 γρ. παρμεζάνα, τριμμένη
- πιπέρι
Για το σερβίρισμα
- φύλλα βασιλικού
Δείτε την εκτέλεση στο akispetretzikis.com