Πασχαλινά κουλουράκια χωρίς προσθήκη ζάχαρης

Θα μοσχομυρίσει το σπίτι πορτοκάλι, κονιάκ και μαστίχα.

Πασχαλινά κουλουράκια χωρίς προσθήκη ζάχαρης

Το Πάσχα πλησιάζει και εμείς μοιραζόμαστε μαζί σας την καλύτερη συνταγή για τραγανά κουλουράκια με χυμό πορτοκαλιού.

Υλικά

  • 100 γρ. ξανθές σταφίδες
  • 200 γρ. χυμό πορτοκαλιού
  • 250 γρ. μέλι
  • 250 γρ. βούτυρο, σε θερμοκρασία δωματίου
  • 2 γρ. μαστίχα
  • 1 πρέζα αλάτι
  • 30 γρ. κονιάκ
  • 1 κ.γ. εκχύλισμα βανίλιας
  • 100 γρ. γάλα πλήρες
  • 7 γρ. μαχλέπι
  • 900 γρ. μαλακό αλεύρι
  • 1 κ.γ. κοφτό μαγειρική σόδα
  • 1 κ.γ. μπέικιν πάουντερ
    ξύσμα πορτοκαλιού, από 1 πορτοκάλι
  • 2 αυγά, μεσαία

Δείτε την εκτέλεση της συνταγής στο akispetretzikis.com

© 2012-2025 Mothersblog.gr - All rights reserved