Τι να μαγειρέψετε σήμερα; Μοσχαράκι κοκκινιστό με ρεβίθια

Θα σας θυμίσει στη γεύση κοκκινιστή κρεατόσουπα και ρεβιθάδα.

Ο απόλυτος τρόπος να συνδυάσετε το μοσχαράκι με τα ρεβίθια στην κοκκινιστή εκδοχή τους.

Υλικά

  • 1 κιλό μοσχαρίσια ελιά
  • 600 γρ. ρεβίθια, κατεψυγμένα
  • 4-5 κ.σ. ελαιόλαδο
  • 1 πράσο
  • 1 καρότο
  • 1 κρεμμύδι
  • 1 σκ. σκόρδο
  • 1 κ.γ. κύμινο
  • 1 κ.γ. ρίγανη, αποξηραμένη
  • 50 γρ. κόκκινο κρασί
  • 2 κ.σ. πελτέ ντομάτας
  • 400 γρ. χυμό ντομάτας
  • 2 λίτρα νερό
  • αλάτι
  • πιπέρι

Για το σερβίρισμα

  • ελαιόλαδο
  • πιπέρι
  • μαϊντανό, ψιλοκομμένο
  • ψωμί, φρυγανισμένο

Δείτε την εκτέλεση της συνταγής στο akispetretzikis.com

© 2012-2025 Mothersblog.gr - All rights reserved