Τι να μαγειρέψετε σήμερα; Μοσχαράκι κοκκινιστό με ρεβίθια
Θα σας θυμίσει στη γεύση κοκκινιστή κρεατόσουπα και ρεβιθάδα.
Ο απόλυτος τρόπος να συνδυάσετε το μοσχαράκι με τα ρεβίθια στην κοκκινιστή εκδοχή τους.
Υλικά
- 1 κιλό μοσχαρίσια ελιά
- 600 γρ. ρεβίθια, κατεψυγμένα
- 4-5 κ.σ. ελαιόλαδο
- 1 πράσο
- 1 καρότο
- 1 κρεμμύδι
- 1 σκ. σκόρδο
- 1 κ.γ. κύμινο
- 1 κ.γ. ρίγανη, αποξηραμένη
- 50 γρ. κόκκινο κρασί
- 2 κ.σ. πελτέ ντομάτας
- 400 γρ. χυμό ντομάτας
- 2 λίτρα νερό
- αλάτι
- πιπέρι
Για το σερβίρισμα
- ελαιόλαδο
- πιπέρι
- μαϊντανό, ψιλοκομμένο
- ψωμί, φρυγανισμένο
Δείτε την εκτέλεση της συνταγής στο akispetretzikis.com