Βήμα-βήμα η συνταγή για να φτιάξετε τα σπιτικά γεμιστά κρουασάν red velvet του Άκη

Δείτε αναλυτικά όλα τα βήματα για να πετύχετε την απόλυτη εκδοχή για δίχρωμα κρουασάν βουτύρου red velvet με γέμιση από τυρί κρέμα και μαρμελάδα φράουλα που θα σας θυμίσει cheesecake!

Βήμα-βήμα η συνταγή για να φτιάξετε τα σπιτικά γεμιστά κρουασάν red velvet του Άκη

Ξέρω ότι θα δείτε αυτό το βίντεο και θα πείτε "Καλά ρε Άκη, πιο δύσκολη συνταγή δεν είχες να μας δείξεις;".

Ο ίδιος ο Άκης όμως απαντά ότι αν θέλετε να απολαύσετε σπιτικά γεμιστά κρουασάν red velvet, αυτή είναι η συνταγή που πρέπει να δοκιμάσετε!😎

Συστατικά:

Για τη γέμιση

  • 350 γρ. τυρί κρέμα
  • 1 κ.σ. χυμό λεμονιού
  • 60 γρ. άχνη ζάχαρη
  • 1 κ.γ. εκχύλισμα βανίλιας
  • 150 γρ. κρέμα γάλακτος 35%

Για τα κρουασάν

  • 300 γρ. βούτυρο
  • 300 γρ. νερό, κρύο
  • 30 γρ. φρέσκια μαγιά
  • 50 γρ. κρυσταλλική ζάχαρη
  • 570 γρ. αλεύρι για τσουρέκι, + έξτρα για τον πάγκο
  • 12 γρ. αλάτι
  • ½ κ.γ. ελαιόλαδο, για το μπολ
  • ½-1 κ.γ. κόκκινο χρώμα ζαχ/κης σε πάστα

Για τη σύνθεση

  • 220 γρ. μαρμελάδα φράουλα

Δείτε την εκτέλεση στο Akispetretzikis.com

© 2012-2025 Mothersblog.gr - All rights reserved