Πεντανόστιμα ζυμαρικά με κρέμα γλυκοπατάτας και απάκι
Αν σας αρέσει η γλυκοπατάτα, φτιάξτε αυτή τη συνταγή.
Ξεφύγετε από τα συνηθισμένα φτιάχνοντας πεντανόστιμα ζυμαρικά λαζανάκι με κρέμα γλυκοπατάτας και απάκι! Ιδανικό πιάτο για ένα επίσημο τραπέζι αλλά και για κάθε μέρα.
Υλικά
Για την κρέμα γλυκοπατάτας
- 500 γρ. γλυκοπατάτα
- 200 γρ. τυρί κρέμα light
- ξύσμα λάιμ, από 1 λάιμ, προαιρετικά
- χυμό λάιμ, από 1 λάιμ, προαιρετικά
Για τη σύνθεση
- 500 γρ. λαζανάκι
- 300 γρ. απάκι
- 2 κ.σ. ελαιόλαδο
- 3-4 φύλλα φασκόμηλου, προαιρετικά
- 100 γρ. παρμεζάνα, τριμμένη
Για το σερβίρισμα
- πιπέρι
- ελαιόλαδο
- φύλλα φασκόμηλου
Δείτε την εκτέλεση της συνταγής στο akispetretzikis.com