Ζουμερά και αφράτα κεφτεδάκια στο air fryer

Αυτή η συνταγή θα γίνει η αγαπημένη των παιδιών.

Δείτε πώς να φτιάξετε μοσχαρίσια κεφτεδάκια στο air fryer. Ένας πιο υγιεινός τρόπος να μαγειρέψετε τα κεφτεδάκια σε σχέση με τα κλασικά τηγανητά.

Υλικά

  • 750 γρ. μοσχαρίσιο κιμά, από ελιά, 2 φορές
  • περασμένο
  • 1 κρεμμύδι
  • 100 γρ. γάλα πλήρες
  • 100 γρ. ψωμί για τοστ
  • ½ ματσάκι μαϊντανό
  • 8 φύλλα δυόσμου
  • 4 κ.σ. ελαιόλαδο
  • 1 κ.σ. ξίδι, από λευκό κρασί
  • 1 ½ κ.γ. ρίγανη, αποξηραμένη
  • 1 αυγό, μεσαίο
  • 100 γρ. κεφαλοτύρι, τριμμένο
  • 2 κ.γ. αλάτι
  • πιπέρι

Για το σερβίρισμα

  • κέτσαπ
  • φύλλα δυόσμου

Δείτε την εκτέλεση της συνταγής στο akispetretzikis.com

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved