Εύκολη συνταγή για λαβράκι στον φούρνο με σάλτσα λεμονιού
Νοστιμότατη συνταγή για όλη την οικογένεια.
Η ιδανική εκδοχή για να μαγειρέψετε το ψάρι σας είναι στον φούρνο με σάλτσα λεμονιού. Συνοδέψτε το λαβράκι με baby πατάτες και λαχανικά.
Υλικά
- 7 κ.σ. ελαιόλαδο
- 250 γρ. πατάτες baby
- αλάτι
- πιπέρι
- 1 κολοκυθάκι, μεγάλο
- 1 καρότο
- 1 σκ. σκόρδο
- 800 γρ. λαβράκι
- 2 κλ. δεντρολίβανο
Για τη σάλτσα λεμονιού
- 150 γρ. λευκό κρασί
- 100 γρ. νερό
- 1 κ.γ. κορν φλάουρ
- χυμό λεμονιού, από 1/2-1 λεμόνι
- 1 κύβο κότας
- 2 κ.γ. μέλι
- 2-3 κλ. θυμάρι
- πιπέρι
Για το σερβίρισμα
- θυμάρι, φρέσκο
- 1 λεμόνι, σε φέτες
Δείτε την εκτέλεση της συνταγής στο akispetretzikis.com