Εύκολη συνταγή για λαβράκι στον φούρνο με σάλτσα λεμονιού

Νοστιμότατη συνταγή για όλη την οικογένεια.

Η ιδανική εκδοχή για να μαγειρέψετε το ψάρι σας είναι στον φούρνο με σάλτσα λεμονιού. Συνοδέψτε το λαβράκι με baby πατάτες και λαχανικά.

Υλικά

  • 7 κ.σ. ελαιόλαδο
  • 250 γρ. πατάτες baby
  • αλάτι
  • πιπέρι
  • 1 κολοκυθάκι, μεγάλο
  • 1 καρότο
  • 1 σκ. σκόρδο
  • 800 γρ. λαβράκι
  • 2 κλ. δεντρολίβανο

Για τη σάλτσα λεμονιού

  • 150 γρ. λευκό κρασί
  • 100 γρ. νερό
  • 1 κ.γ. κορν φλάουρ
  • χυμό λεμονιού, από 1/2-1 λεμόνι
  • 1 κύβο κότας
  • 2 κ.γ. μέλι
  • 2-3 κλ. θυμάρι
  • πιπέρι

Για το σερβίρισμα

  • θυμάρι, φρέσκο
  • 1 λεμόνι, σε φέτες

Δείτε την εκτέλεση της συνταγής στο akispetretzikis.com

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved