Φτιάξτε μια νόστιμη και υγιεινή ομελέτα με σπαράγγια σε ένα μόλις τηγάνι. Ιδανική για πρωινό, brunch ή κυρίως γεύμα.
Υλικά
- 2 κ.σ. βούτυρο
- 1 κρεμμύδι
- 1 σκ. σκόρδο
- αλάτι
- πιπέρι
- 500 γρ. σπαράγγια
- 150 γρ. νερό
- 8 αυγά, μεσαία
- 1 κ.γ. δυόσμο
- 50 γρ. γραβιέρα, τριμμένη
Για το σερβίρισμα
- 50 γρ. κρέμα βαλσάμικο
- αλάτι
- πιπέρι
- 1 κ.σ. δυόσμο
- 100 γρ. ρόκα
- 1 κ.σ. ελαιόλαδο
Δείτε την εκτέλεση της συνταγής στο akispetretzikis.com