DIY ιδέες για να διακοσμήσετε τα πασχαλινά αυγά

Βάψτε τα πασχαλινά σας αυγά... αλλιώς

DIY ιδέες για να διακοσμήσετε τα πασχαλινά αυγά

Μικρό κορίτσι κρατά στα χέρια του δυο βαμμένα πασχαλινά αυγά

Bigstock

Ψάχνετε ιδέες για να διακοσμήσετε και να βάψετε διαφορετικά φέτος τα πασχαλινά σας αυγά; Αυτές οι DIY ιδέες δεν θα ξετρελάνουν μόνο τα παιδιά σας αλλά και εσάς.

Αν θέλετε να πάτε ένα level παραπάνω το βάψιμο των πασχαλινών σας αυγών, μπορείτε να το κάνετε με αυτούς τους τρόπους που θα δείτε παρακάτω.

Μπορεί οι δικές σας αναμνήσεις να έχουν μόνο μερικά αυγά και μια κόκκινη βαφή σε μια κατσαρόλα, όμως των παιδιών σας μπορούν οι αναμνήσεις να είναι διαφορετικές.

1. Βάψιμο αυγών με βρώσιμους μαρκαδόρους

Βάψιμο πασχαλινών αυγών με βρώσιμους μαρκαδόρους

Bigstock

Αγοράστε τα λευκά αυγά, πλύντε τα, βράστε τα και ζητήστε από τα παιδιά σας να τα ζωγραφίσουν προσεκτικά με τους βρώσιμους μαρκαδόρους. Αφήστε τα να φτιάξουν τα δικά τους σχέδια και ο,τι άλλο βάλει ο νους τους.

2. Αυτοκόλλητες ταινίες διακόσμησης ή αλλιώς washi tape

https://www.instagram.com/p/CNPnb2Cj4_p

Πλύντε και βράστε τα πασχαλινά σας αυγά. Έπειτα ζητήστε από τα παιδιά σας να τα διακοσμήσουν με τις αυτοκόλλητες ταινίες διακόσμησης. Τις washi tape μπορείτε να τις βρείτε σε αρκετά καταστήματα και σε διαφορετικά σχέδια. Το αποτέλεσμα είναι εντυπωσιακό.

3. Βρώσιμα χρώματα ζαχαροπλαστικής

Βάψιμο πασχαλινών αυγών με βρώσιμα χρώματα ζαχαροπλαστικής

Bigstock

Αγοράστε διάφορα χρώματα ζαχαροπλαστικής και ζητήστε από τα παιδιά σας να βάψουν τα βραστά αυγά χρησιμοποιώντας ένα πινέλο. Αντί να διαλύσετε το χρώμα σε νερό και να βουτήξετε τα αυγά μέσα, απλά πείτε στα παιδιά σας να τα χρωματίσουν όπως θα έκαναν με μια κατασκευή τους.

4. Ματάκια χειροτεχνίας

Πασχαλινά αυγά με ματάκια χειροτεχνίας

Bigstock

Είναι ίσως ο πιο εύκολος τρόπος να διακοσμήσετε τα πασχαλινά σας αυγά. Πλύντε τα, βράστε τα και κολλήστε ματάκια χειροτεχνίας. Αν πάλι θέλετε να τα βάψετε με τον απλό, κλασικό και παραδοσιακό τρόπο; Κανένα πρόβλημα. Κολλήστε τα ματάκια χειροτεχνίας στο κόκκινο βαμμένο αυγό σας.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved