Συνταγή για ψαρονέφρι με σως φέτας σε πέντε λεπτά

Το τρυφερό χοιρινό κομμάτι ψαρονέφρι έχει πολλές καλές ιδιότητες. Προτιμήστε το αφού έχει μόνο 6% λιπαρά και μεγάλη περιεκτικότητα σε πρωτεΐνες.

ΓΙΑ 2 ΑΤΟΜΑ:
500 γρ. ψαρονέφρι
6 κ. σούπας ελαιόλαδο
χυμός από 1 λεμόνι
λίγη ρίγανη και λίγο αλάτι

ΓΙΑ ΤΗ ΣΩΣ:
200 γρ. φέτα
λίγο γάλα
4 κ. σούπας ελαιόλαδο

Κόβουμε το ψαρονέφρι σε πολύ μικρά κυβάκια και το σοτάρουμε σε δυνατή φωτιά μαζί με το ελαιόλαδο μέχρι να γίνει περίπου 5 λεπτά. Προσθέτουμε το αλάτι και τη ρίγανη. Χτυπάμε τα υλικά για τη σος στο μικρό μιξεράκι της κουζίνας για 2-3 λεπτά μέχρι να γίνει η σος βελούδινη.

Πηγή: Βασίλης Καλλίδης

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved