Μοσχαράκι με λαχανικά στην κατσαρόλα

Ένας εύκολος τρόπος να φάνε τα παιδιά μας τα λαχανικά είναι να τα συνδυάσουμε με κόκκινο κρέας. Έτσι και όλες τις βιταμίνες θα πάρουν από τα λαχανικά αλλά ότι χρειάζεται ο οργανισμός από το κόκκινο κρέας.

Μοσχαράκι με λαχανικά στην κατσαρόλα

Θα χρειαστούμε ένα κιλό μοσχάρι και μια ποικιλία από λαχανικά της εποχής. Πάρτε χαρτί και μολύβι και σημειώστε μια νόστιμη και υγιεινή συνταγή για όλη την οικογένεια

ΥΛΙΚΑ

- 1 κιλό μοσχαράκι

- 3 κολοκύθια

- 2 μελιτζάνες

- 2 πιπεριές

- 4 πατάτες

- 3 μεγάλα μανιτάρια

- 3 μεγάλες ντομάτες

- 1 μεγάλο κρεμμύδι

- Ελαιόλαδο

- Αλάτι, πιπέρι και πάπρικα

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

Σε μια κατσαρόλα ζεστάνουμε το λάδι και τσιγαρίζουμε το κρεμμύδι μαζί με το κρέας που έχουμε κόψει με μικρά κομμάτια. Αφού πάρει λίγο χρώμα το κρέας μας, ρίχνουμε μέσα όλα τα λαχανικά (εκτός από την ντομάτα), που έχουμε κόψει σε μέγεθος σπιρτόκουτου. Τα ανακατεύουμε κι έπειτα ρίχνουμε την ψιλοκομμένη ντομάτα, αλάτι, πιπέρι, πάπρικα και σιγοβράζουμε για ώρα περίπου.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved