Λαχανοντολμάδες κοκκινιστοί - Χορταστικοί και πεντανόστιμοι

Κάντε τους λαχανοντολμάδες με ντομάτα και δεν θα το μετανιώσετε.

Λαχανοντολμάδες κοκκινιστοί - Χορταστικοί και πεντανόστιμοι

Μια διαφορετική συνταγή για το παραδοσιακό ελληνικό φαγητό με λάχανο, κιμά και μυρωδικά.

Υλικά

Για τους λαχανοντολμάδες

1 λάχανο, μεγάλο
1 κρεμμύδι
1 σκ. σκόρδο
1/4 ματσάκι μαϊντανό
1/4 ματσάκι δυόσμο
600 γρ. κιμά μοσχαρίσιο
1 αυγό, μέτριο
αλάτι
πιπέρι
100 γρ. ρύζι νυχάκι

Για τη σάλτσα ντομάτας

1 κρεμμύδι
2 σκ. σκόρδο
2 κ.σ. ελαιόλαδο
800 γρ. ντομάτα κονκασέ
1 κύβο λαχανικών
πιπέρι
50 γρ. σταφίδες ξανθές
1/4 ματσάκι μαϊντανό, ψιλοκομμένο
1/4 ματσάκι δυόσμο, ψιλοκομμένο

Για το σερβίρισμα

1 κ.σ. μαϊντανό
1 κ.σ. δυόσμο

Δείτε την εκτέλεση της συνταγής στο akispetretzikis.com

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved