Σπιτικά ανιολότι με μανιτάρια και beurre noisette
Πώς θα τα φτιάξετε.
Δοκιμάστε να φτιάξετε χειροποίητα ανιολότι με μανιτάρια και beurre noisette. Μια συνταγή που θα τους κάνει όλους να υποκληθούν στο μαγειρικό σας ταλέντο!
Υλικά
Για τη ζύμη
150 γρ. αλεύρι σκληρό
50 γρ. σιμιγδάλι, ψιλό
1/2 κ.γ. αλάτι
2 αυγά, μεσαία
1 κρόκο, από μεσαίο αυγό, αραιωμένο με 1 κ.σ. νερό
Για τη γέμιση
400 γρ. μανιτάρια champignon
1 πράσο
1 σκ. σκόρδο
1 κ.σ. θυμάρι, φρέσκο
2 κ.σ. ελαιόλαδο
αλάτι
πιπέρι
1 κ.γ. λάδι τρούφας, λευκής
150 γρ. τυρί κρέμα
Για το beurre noisette
70 γρ. βούτυρο
1 κ.σ. φύλλα φασκόμηλου
5 κλ. θυμάρι
1 κ.γ. κόκκους πιπεριού
Για το σερβίρισμα
50 γρ. τυρί κρέμα
ρόκα
1 κ.σ. θυμάρι, φρέσκο
πιπέρι
Δείτε τη διαδικασία στο akispetretzikis.com