Το ορεκτικό με χαβιάρι σολομού για τις γιορτές (Γράφει η Majenco)
Ένα εντυπωσιακό ορεκτικό για τις γιορτινές μέρες με χαβιάρι σολομού το γνωστό σε όλους μπρίκ ή αλλιώς ikura

Είναι ένα πολύ εντυπωσιακό ορεκτικό που γαργαλάει τον ουρανίσκο και αφήνει άριστες εντυπώσεις.Μπορείτε να το φτιάξετε με πολλές παραλλαγές με ότι έχετε εύκαιρο είτε είναι blinis , είτε κράκερς ή ακόμα και brioche. Το μπρικ, χαβιάρι σολομού είναι γνωστό στην Ιαπωνική κουζίνα και ως Ikura και δίνει μια γαργαλιστική αίσθηση στον ουρανίσκο που θα συνεπάρει άπαντες.Το έφτιαξα με όλες τις παραλλαγές και ήταν θεσπέσιο.
Διαβάστε περισσότερα στο Queen.gr