
Δοκιμάστε να φτιάξετε την ιδανική εκδοχή ενός vegan σνίτσελ αλά κρεμ με gravy μανιταριών και συνοδέψτε το με πατάτες και καρότα baby. Ιδανικό για τους vegans και όχι μόνο!
Υλικά
Για το gravy μανιταριών
400 γρ. μανιτάρια champignon
50 γρ. μαργαρίνη
1 κ.σ. ελαιόλαδο
1 σκ. σκόρδο
1 κ.σ. κοφτή αλεύρι γ.ο.χ.
1 κύβο λαχανικών
2 κ.σ. εστραγκόν, ξερό
100 ml νερό
400 γρ. κρέμα καρύδας
Για το σνίτσελ
250 ml σπορέλαιο
540 γρ. vegan σνίτσελ
Για το σερβίρισμα
καρότα baby, βρασμένα
πατάτες baby, βρασμένες
πιπέρι
θυμάρι, φρέσκο
Δείτε την εκτέλεση της συνταγής στο akispetretzikis.com