Vegan σνίτσελ αλά κρεμ - Ζουμερό και πεντανόστιμο

Μια συνταγή από τον Άκη Πετρετζίκη.

Vegan σνίτσελ αλά κρεμ - Ζουμερό και πεντανόστιμο

Δοκιμάστε να φτιάξετε την ιδανική εκδοχή ενός vegan σνίτσελ αλά κρεμ με gravy μανιταριών και συνοδέψτε το με πατάτες και καρότα baby. Ιδανικό για τους vegans και όχι μόνο!

Υλικά

Για το gravy μανιταριών

400 γρ. μανιτάρια champignon
50 γρ. μαργαρίνη
1 κ.σ. ελαιόλαδο
1 σκ. σκόρδο
1 κ.σ. κοφτή αλεύρι γ.ο.χ.
1 κύβο λαχανικών
2 κ.σ. εστραγκόν, ξερό
100 ml νερό
400 γρ. κρέμα καρύδας

Για το σνίτσελ

250 ml σπορέλαιο
540 γρ. vegan σνίτσελ

Για το σερβίρισμα

καρότα baby, βρασμένα
πατάτες baby, βρασμένες
πιπέρι
θυμάρι, φρέσκο

Δείτε την εκτέλεση της συνταγής στο akispetretzikis.com

DPG Network
Δείτε επίσης
© 2012-2023 Mothersblog.gr - All rights reserved