Μακαρόνια με κιμά - Η συνταγή που τρώει όλη η οικογένεια

Ένα κυριακάτικο φαγητό και όχι μόνο.

Όπως λέει και ο Άκης, σερβίρουμε τα μακαρόνια με τη σάλτσα κιμά από πάνω, πασπαλίζουμε με φρέσκια παρμεζάνα, βασιλικό και μπόλικο φρέσκο πιπέρι.

Συστατικά:

  • 6 κ.σ. ελαιόλαδο
  • 750 γρ. κιμά μοσχαρίσιο
  • 2 κρεμμύδια, ψιλοκομμένα
  • 1 σκ. σκόρδο, ψιλοκομμένη
  • 1 κ.γ. ζάχαρη κρυσταλλική
  • 1 κ.σ. θυμάρι, ξερό
  • 2 κ.σ. πελτέ ντομάτας
  • 100 ml κρασί κόκκινο
  • 200 ml νερό
  • 1 κύβο κότας
  • 1 στικ κανέλα
  • 2 φύλλα δάφνης
  • 3 κόκκους μπαχάρι
  • 400 γρ. ντομάτα κονκασέ
  • 500 γρ. σπαγγέτι
  • 100 ml κρέμα γάλακτος 35%
  • παρμεζάνα, τριμμένη, για το σερβίρισμα

Δείτε την εκτέλεση στο Akispetretzikis.com

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved