Συνταγή για κανελόνια στον φούρνο με σπιτική μπεσαμέλ, γεμιστά με χοιρινό λαιμό και μυρωδικά.
Για τη γέμιση
3 κ.σ. ελαιόλαδο
1 κιλό χοιρινό, λαιμό
1 κρεμμύδι, ψιλοκομμένο
2 κ.σ. θυμάρι, φρέσκο
αλάτι
πιπέρι
50 γρ. κρασί λευκό
100 γρ. νερό
1 κ.σ. μουστάρδα, απαλή
Για την μπεσαμέλ
70 γρ. σπορέλαιο
70 γρ. αλεύρι γ.ο.χ.
αλάτι
πιπέρι
850 γρ. γάλα, 3,5%
1 πρέζα μοσχοκάρυδο
40 γρ. mix τυριών
Για τη σύνθεση
2 ντομάτες, μεσαίες
1 κ.γ. ελαιόλαδο, για το ταψί
2 κ.σ. σιμιγδάλι, για το ταψί
250 γρ. κανελόνια
1/2 ματσάκι μαϊντανό
40 γρ. mix τυριών
Για το σερβίρισμα
ελαιόλαδο
ρόκα
πιπέρι
Δείτε την εκτέλεση της συνταγής στο akispetretzikis.com