Πάβλοβες με γκανάς λευκής σοκολάτας και νεκταρίνια - Λιώνουν στο στόμα

 Ατομικές πάβλοβες από τον Άκη Πετρετζίκη.

Πάβλοβες με γκανάς λευκής σοκολάτας και νεκταρίνια - Λιώνουν στο στόμα

Συνταγή για αφράτες ατομικές μαρέγκες με χειροποίητη ganache σοκολάτας.

Υλικά

Για τη μαρέγκα

150 γρ. ασπράδια
1 πρέζα αλάτι
1 κ.γ. εκχύλισμα βανίλιας
150 γρ. ζάχαρη κρυσταλλική
150 γρ. ζάχαρη άχνη

Για την γκανάς λευκής σοκολάτας

5 γρ. φύλλα ζελατίνης
550 γρ. κρέμα γάλακτος 35%, κρύα
50 γρ. γλυκόζη
2 κ.γ. εκχύλισμα βανίλιας
170 γρ. κουβερτούρα λευκή, λιωμένη

Για το σερβίρισμα

100 γρ. μαρμελάδα νεκταρίνι
200 γρ. νεκταρίνια, κομμένα σε κομμάτια
φύλλα δυόσμου

Δείτε την εκτέλεση της συνταγής στο akispetretzikis.com

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved