Πάβλοβες με γκανάς λευκής σοκολάτας και νεκταρίνια - Λιώνουν στο στόμα
Ατομικές πάβλοβες από τον Άκη Πετρετζίκη.
Συνταγή για αφράτες ατομικές μαρέγκες με χειροποίητη ganache σοκολάτας.
Υλικά
Για τη μαρέγκα
150 γρ. ασπράδια
1 πρέζα αλάτι
1 κ.γ. εκχύλισμα βανίλιας
150 γρ. ζάχαρη κρυσταλλική
150 γρ. ζάχαρη άχνη
Για την γκανάς λευκής σοκολάτας
5 γρ. φύλλα ζελατίνης
550 γρ. κρέμα γάλακτος 35%, κρύα
50 γρ. γλυκόζη
2 κ.γ. εκχύλισμα βανίλιας
170 γρ. κουβερτούρα λευκή, λιωμένη
Για το σερβίρισμα
100 γρ. μαρμελάδα νεκταρίνι
200 γρ. νεκταρίνια, κομμένα σε κομμάτια
φύλλα δυόσμου
Δείτε την εκτέλεση της συνταγής στο akispetretzikis.com