Πάβλοβες με γκανάς λευκής σοκολάτας και νεκταρίνια - Λιώνουν στο στόμα

 Ατομικές πάβλοβες από τον Άκη Πετρετζίκη.

Πάβλοβες με γκανάς λευκής σοκολάτας και νεκταρίνια - Λιώνουν στο στόμα

Συνταγή για αφράτες ατομικές μαρέγκες με χειροποίητη ganache σοκολάτας.

Υλικά

Για τη μαρέγκα

150 γρ. ασπράδια
1 πρέζα αλάτι
1 κ.γ. εκχύλισμα βανίλιας
150 γρ. ζάχαρη κρυσταλλική
150 γρ. ζάχαρη άχνη

Για την γκανάς λευκής σοκολάτας

5 γρ. φύλλα ζελατίνης
550 γρ. κρέμα γάλακτος 35%, κρύα
50 γρ. γλυκόζη
2 κ.γ. εκχύλισμα βανίλιας
170 γρ. κουβερτούρα λευκή, λιωμένη

Για το σερβίρισμα

100 γρ. μαρμελάδα νεκταρίνι
200 γρ. νεκταρίνια, κομμένα σε κομμάτια
φύλλα δυόσμου

Δείτε την εκτέλεση της συνταγής στο akispetretzikis.com

DPG Network
Δείτε επίσης
© 2012-2022 Mothersblog.gr - All rights reserved