Συνταγή για ζουμερές χοιρινές μπριζόλες με την κλασική γαλλική άσπρη σάλτσα charcutière.
Υλικά
4 μπριζόλες χοιρινές, λαιμού
2 κ.σ. ελαιόλαδο
αλάτι
πιπέρι
1 κ.σ. θυμάρι
2 σκ. σκόρδο
250 γρ. κρασί λευκό
1 κ.σ. ζάχαρη κρυσταλλική
1 κ.σ. μουστάρδα, ντιζόν
200 γρ. κρέμα γάλακτος 35%
Για το σερβίρισμα
πουρέ πατάτας
αγγουράκι τουρσί
1 κ.σ. ρίγανη
1 κ.σ. θυμάρι
Δείτε την εκτέλεση της συνταγής στο akispetretzikis.com