Ζουμερές μπριζόλες με σάλτσα charcutiere

Μια συνταγή από τον Άκη Πετρετζίκη.

Ζουμερές μπριζόλες με σάλτσα charcutiere

Συνταγή για ζουμερές χοιρινές μπριζόλες με την κλασική γαλλική άσπρη σάλτσα charcutière.

Υλικά

4 μπριζόλες χοιρινές, λαιμού
2 κ.σ. ελαιόλαδο
αλάτι
πιπέρι
1 κ.σ. θυμάρι
2 σκ. σκόρδο
250 γρ. κρασί λευκό
1 κ.σ. ζάχαρη κρυσταλλική
1 κ.σ. μουστάρδα, ντιζόν
200 γρ. κρέμα γάλακτος 35%

Για το σερβίρισμα

πουρέ πατάτας
αγγουράκι τουρσί
1 κ.σ. ρίγανη
1 κ.σ. θυμάρι

Δείτε την εκτέλεση της συνταγής στο akispetretzikis.com

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved