Φριτάτα με πατάτες, μανιτάρια και κατσικίσιο τυρί στο φούρνο

Μια διαφορετική ομελέτα.

Συνταγή για frittata, την ιταλική ομελέτα, με leftover λαχανικά και τυρί. Χορταστική και νόστιμη.

Υλικά

2 πατάτες, κομμένες σε μεγάλα κομμάτια
6 κ.σ. ελαιόλαδο
350 γρ. μανιτάρια πορτομπέλο, κομμένα σε φέτες
2 κ.σ. μαϊντανό, ψιλοκομμένο
30 γρ. σπανάκι baby
10 αυγά, μεσαία
150 γρ. κατσικίσιο τυρί
αλάτι
πιπέρι

Για το σερβίρισμα

20 γρ. σπανάκι baby
πιπέρι
1 κ.σ. ελαιόλαδο

Δείτε την εκτέλεση της συνταγής στο akispetretzikis.com

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved